Nieuwste producten

Nieuwste producten

lastodur-sterke-druk-12cmx7m-1-p-s
  • lastodur-sterke-druk-12cmx7m-1-p-s

Lastodur Sterke Druk 12cmx7m 1 P-s

Lastodur Sterke Druk 12cmx7m 1 P-s

€ 16,90
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Lange-rek-compressiezwachtel. Lastodur® strong is een permanent elastische lange-rek-zwachtel met eenelasticiteit van 180%.

Symptomen

Voor profylactische doeleinden of voor de behandeling van oedeem, bijvoorbeeld bij veneuze insufficiëntie. In het kader van een trombosebehandeling. Ter ondersteuning en verlichting van spier- en skeletschade en als sportbandage. Contra-indicaties: arteriële occlusieve ziekte.

Gebruik

Gebruik de verbandklemmen waarmee het product wordtgeleverd niet om het product te bevestigen bij een patiënt. De verbandklemmen zijn alleen bedoeld om het product tijdens het transport te fixeren. Fixeer de zwachtel met een tape naar keuze, bijvoorbeeld Omniplast®.

Eigenschappen

De zwachtel bestaat voor een groot deel uit natuurlijke vezels en is zeerhuidvriendelijk. Luchtdoorlatend. Lastodur® strong is van stevige kwaliteit en daardoor bijzonder slijtvast. Normaliter kan de zwachtel ´s nachts worden verwijderd en ´s ochtends opnieuw worden aangebracht.
Hartmann
M134DE27D0

Datasheet

EAN
4049500303811


Nog 16 andere producten in deze categorie