Nieuwste producten

Nieuwste producten

althera-hmo-pot-pdr-400galthera-hmo-pot-pdr-400g
  • althera-hmo-pot-pdr-400galthera-hmo-pot-pdr-400g

Althera Hmo Pot Pdr 400g

Althera Hmo Pot Pdr 400g

€ 26,25
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Althéra is een dieetvoeding voor zuigelingen met koemelkeiwitallergie. Extensief gehydrolyseerde hypoallergene formule. Gezuiverde lactose voor een betere smaak. Met HMO (2\'FL en LNnT). Uit onderzoek blijkt (Vandenplas et al. 2019) dat zuigelingen met AlthéraHMO (in vergelijking met Althéra zonder HMO) minder last hebben van infecties in de longen, oren, maag-darmstelsel en hierdoor minder vaak gebruik moesten maken van antibiotica en antipyretica. Zuigelingen en kinderen met een koemelkeiwitallergie die gevoed worden met de AlthéraHMO formule hebben een darmmicrobioom dat meer gelijkend is op dat van borstgevoede zuigelingen.[1]Voeding voor medisch gebruik vanaf de geboorte. Volledige voeding. Geschikt om als enige voedingsbron te dienen vanaf de geboorte.[1] Vandenplas Y and e. al. Extensively hydrolysed formula with two human milk oligosaccharides reduces the rate of upper respiratory tract infections in infants with cow\'s milk allergy. EAACI Congress. 2020. London.

Symptomen

Galactosemie, glucose-galactose malabsorptie, lactose intolerantie.

Gebruik

WAARSCHUWING: Ongekookt water, niet-uitgekookte flesjes, evenals een onjuiste verdunning, bereiding, behandeling of bewaring kunnen uw baby ziek maken.Was voor bereiding uw handen.Was de zuigfles, sluitring en speentje zorgvuldig.Steriliseer de zuigfles gedurende 5 minuten in kokend water. Houd afgesloten tot gebruik.Kook water gedurende 5 minuten en laat het afkoelen.Giet de aangeduide hoeveelheid lauwwarm water in de zuigfles.Voeg het exacte aantal afgestreken maatschepjes voor de leeftijd van uw baby toe.Schud de zuigfles tot het poeder volledig is opgelost.Sluit het blik goed af na elk gebruik en bewaar deze op een koele en droge plaats.WAARSCHUWINGBereid elke keer een verse inhoud voor de zuigfles. Zodra uw zuigfles met voeding klaar is, geef het direct aan uw baby. Volg de bereidingsinstructies exact op. Overgebleven restanten in de zuigfles weggooien. Blijf uw baby vasthouden tijdens het voeden. Een baby zonder toezicht kan verstikken.

Symptomen

Althéra is een dieetvoeding voor zuigelingen met koemelkeiwitallergie.
Nestle
MD73A0FE7E

Datasheet

EAN
7613287652522


Nog 10 andere producten in deze categorie