Nieuwste producten

Nieuwste producten

bio-msmplusgluco-creme-75mlbio-msmplusgluco-creme
  • bio-msmplusgluco-creme-75mlbio-msmplusgluco-creme

Bio-msmplusgluco Creme 75ml

Bio-msmplusgluco Creme 75ml

€ 13,95
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Eigenschappen

Onmiddellijke hulp voor gevoelige gewrichtenDe Bio-MSM+Glucosamine Crème bevat als hoofdbestanddelen :MSM dat onmiddellijk verlichting brengt ter hoogte van de gewrichten. Zo helpt het verlichting te brengen aan de ongemakken gebonden aan gewrichtsslijtage. Daarenboven bevat deze molecule ook zwavel, een onontbeerlijk element voor de vorming van collageen, belangrijk voor de beenderen en het bindweefsel.Glucosamine is essentieel voor het behoud van sterke en soepele gewrichten. Het is een natuurlijk element dat door het lichaam gebruikt wordt om de nodige complexe moleculen aan te maken voor het behoud en de versteviging van gewrichtsweefsel.Deze massagebalsem is speciaal ontwikkeld voor de verlichting van pijnlijke gewrichten

Compositie

Water, Polydeceen, Glucosamine (Glucosaminesulfaat Kaliumchloride 5,5 %), Dimethylsulfone (MSM, Methylsulfonylmethaan, 5,5 %), Glycerylstearaat, Cetylalcohol, Glycerine, wortel extract van muizedoorn (Ruscus aculeatus), ricinusolie PEG-40, Menthol, bladextract van akkermunt (Mentha arvensis) (bron van d-limoneen), wortel extract van gember (Hedychium coronarium), Alcohol, Xanthaangom, Methylparabeen, Propylparabeen.

Gebruik

Breng de crème rijkelijk aan 2 tot 3 maal per dag. Door middel van cirkelvormige bewegingen ter hoogte van de stramme en stijve gewrichten inmasseren totdat deze volledig is opgenomen. Niet op open wonden en slijmvliezen aanbrengen.

Symptomen

Onmiddellijke verzorging van gevoelige spieren en gewrichten Niet op open wonden en slijmvliezen aanbrengen.

Omschrijving

Een fijne balsem om te masseren. Voor de zachte verzorging van de gewrichten en de spieren. Met Methyl Sulfonyl Methaan (MSM).
M482F89FFE

Datasheet

EAN
3401544321915 / 5707390120671


Nog 10 andere producten in deze categorie