Nieuwste producten

Nieuwste producten

sensodyne-deep-clean-tandenborstel-extra-soft
  • sensodyne-deep-clean-tandenborstel-extra-soft

Sensodyne Deep Clean Tandenborstel Extra Soft

Sensodyne Deep Clean Tandenborstel Extra Soft

€ 4,99
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Sensodyne Deep Clean Extra Soft is een extra zachte tandenborstel. De microfijne kegelvormige haartjes zijn ontworpen om plaque voorzichtig te verwijderen en grondig te reinigen tussen de tanden. De kleine borstelkop is speciaal ontworpen om zelfs te poetsen op moeilijk bereikbare plekken in de mond, voor een doeltreffende reiniging. Het antisliphandvat biedt een goede grip en zorgt voor een goede controle tijdens het tandenpoetsen.

Symptomen

Sensodyne Deep Clean is een extra zachte tandenborstel speciaal ontworpen om te poetsen op moeilijk bereikbare plekken voor een doeltreffende reiniging. No.1 door tandartsen aanbevolen merk voor gevoelige tanden. *Ipsos studie onder tandartsen 2019 Het antisliphandvat biedt een goede grip en zorgt voor een goede controle tijdens het tandenpoetsen. Tandartsen adviseren om je tandenborstel elke 3 maanden te vervangen.

Gebruik

Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking.Poets 2x per dag en niet vaker dan 3x, slik zo weinig mogelijk door en spuug uit.
Sensodyne
M5A0FEF508

Datasheet

EAN
5054563021274


Nog 16 andere producten in deze categorie