Nieuwste producten

Nieuwste producten

cranberola-caps-120cranberola-caps-120
  • cranberola-caps-120cranberola-caps-120

Cranberola Caps 120

Cranberola Caps 120

€ 43,75
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Cranberola® is een voedingssupplement op basis van extract van Struikheide, Cranberry en Druifextract die voor een toevoer van 36 mg totale proanthocyanidinen (PAC) per dag zorgen. Struikheide draagt bij tot de eliminatiefuncties van het lichaam ter hoogte van de urinewegen.

Compositie

Veenbespoeder (Vaccinium macrocarpon Ait.), Extract van de bloeiknoppen van Struikheide (Calluna vulgaris (L.) Hull) - Extract van druivenschil en -pit(Vitis vinifera L.) -Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat.Omhulsel zonder gelatine: hydroxypropylmethylcellulose - Kleurstoffen: ijzeroxide en titaandioxide.

Gebruik

  • Voedingssupplement.
  • Voorbehouden voor volwassenen.
  • 1 capsule \'s morgens en 1 capsule \'s avonds met een groot glas water.
Cranberola Caps 120 is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.
Arkopharma
M1E6E924AD


Nog 12 andere producten in deze categorie