Omschrijving
De Tagliatelle deegwaren van het Aproten-gamma hebben door hun bereiding en samenstelling specifieke eigenschappen. Om een product zonder gluten en met een laag eiwitgehalte te bekomen, wordt uitsluitend graan- en rijstzetmeel gebruikt. De basisingrediënten van het Aproten-gamma zijn voornamelijk tarwe-, rijst- of maïszetmeel en tapioca.
- Laag eiwitgehalte: lager dan 10% van de overeenkomstige normale voedingsmiddelen.
- Laag gehalte aan aminozuren als gevolg van het lage eiwitgehalte, en in het bijzonder aan fenylalanine, valine, tyrosine, isoleucine en leucine.
- Laag gehalte aan natrium en kalium.
- Bevat geen gluten.
Analyse / 100 gEiwitten&lt- 0,6 g (&lt- 30 mg Phe)Vetten1,1 gKoolhydraten82,9 gNatrium&lt- 30 mgKalium&lt- 30 mg
Compositie
Maïszetmeel, aardappelzetmeel, inuline, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, aroma: carthaam.
Kan sporen bevatten van melk, eieren en granen met gluten.