Nieuwste producten

Nieuwste producten

mustela-pts-verzachtende-reinigende-gel-300mlmust
  • mustela-pts-verzachtende-reinigende-gel-300mlmust

Mustela Pts Verzachtende Reinigende Gel 300ml

Mustela Pts Verzachtende Reinigende Gel 300ml

€ 15,29
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

De Verzachtende Wasgel zonder parfum reinigt lichaam en haar dagelijks op doeltreffende en zachte wijze. Geschikt voor de zeer gevoelige huid van zuigelingen vanaf de geboorte(1), baby\'s en kinderen. Deze reinigingsgel verzacht de zichtbare roodheid van de huid en het prikkelende gevoel, met name als gevolg van de irriterende werking van water rijk aan kalk.De Verzachtende Wasgel bevat 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De resterende 2% wordt gebruikt voor het gebruiksplezier en voor de bescherming van de formule op lange termijn. ZONDER PARFUM.Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte(1).(1)Baby\'s die de neonatologie hebben verlaten.

Symptomen

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby\'s die de neonatologie hebben verlaten).

Gebruik

Giet in de hand, was het lichaam en de hoofdhuid van de baby door te laten schuimen. Afspoelen. 3 maal drukken op de pomp, is nodig voor optimaal gebruik.

Compositie

Aqua /Water/Eau, Glycerin, Coco-Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-150 Distearate, Disodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Potassium Sorbate, Sodium Cocoyl Glutamate, Lecithin, Tocopherol, Maltodextrin*, Saccharide Hydrolysate*, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract. *Schisandra
M67B417D3A

Datasheet

EAN
3504105029937 / 3504105035709


Nog 7 andere producten in deze categorie