Nieuwste producten

Nieuwste producten

puressentiel-afslanking-koffertje-anti-cellulitis
  • puressentiel-afslanking-koffertje-anti-cellulitis

Puressentiel Afslanking Koffertje Anti-cellulitis

Puressentiel Afslanking Koffertje Anti-cellulitis

€ 56,95
Incl. BTW
Hoeveelheid

  • Betrouwbaar, veilig en discreet Betrouwbaar, veilig en discreet
  • Gratis levering in Diest en omstreken Gratis levering in Diest en omstreken
Indien u vragen heeft, of indien u niet vindt wat u zoekt kan u ons altijd bereiken op +32 13 31 13 82 of via [email protected]

Omschrijving

Significante verbetering van de \" geknepen \" cellulitis. Significante verbetering van de \" niet geknepen \" cellulitis. Stimuleren van de bloedcirculatie. Gepatenteerde innovatie*, met de Zuignap Anti-Cellulitis Celluli VAC® kunt u thuis zelf de \" knijpen-rollen \" massage toepassen, een van de meest doeltreffende methoden om cellulitis te bestrijden. De Zuignap Celluli VAC® werkt in op de hardnekkige zones om vetophopingen ter hoogte van de dijen, buik, heupen, billen, \" rijbroek \", kuiten en armen te helpen bestrijden.De Koffer Afslanking Anti-Cellulitis bevat :2 Droge oliën Afslanking + 1 Zuignap Celluli VAC®. De Zuignap Celluli VAC® kan niet afzonderlijk van de koffer worden verkocht.In de koffer vindt u het volledige massageprotocol van de Zuignap Celluli VAC®, te gebruiken in synergie met de Droge olie Afslanking.
  • Indiening van het patent : BE 2013/0637 en Europees Geregistreerd Model: N° 002332049.

Gebruik

Droge olie Puressentiel Afslanking met 18 essentiële oliën: af te raden aan kinderen jonger dan 7 jaar en aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Uitwendig gebruik. Zuignap Puressentiel Celluli VAC® : af te raden aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, aan personen met spataders of bloedsomloopproblemen, met huidletsels, circulatiestoornissen.Buiten het bereik van kinderen houden Vraag bij twijfel raad aan uw arts.
M9577A4025

Datasheet

EAN
3401526542956